sexta-feira, 1 de julho de 2011

Carta oberta a Artur Mas MH president de la Generalitat de Catalunya

Si no ets un estat no existeixes i Catalunya no existeix perquè no vol. Catalunya ha de decidir si vol ser un estat digne europeu o continuar essent la marfanta d’Espanya. (David de Montserrat - Indirecte!cat- Divendres, 1.7.2011).


M H Sr. President,

qui l’hi escriu aquestes ratlles es un ningú, ben entès... no soc de cap partit i ni tan sols visc al meu país.

Soc un espanyol (com molts) al Brasil i dic espanyol i no català (tot hi havent nascut a Vic) perquè, molt en contra el meu gust, els meus documents son d’espanyol i com a tal dec identificar-me oficialment.

Ja tinc 72 anys, i molt em plauria, que tenint en conta:

• la actual situació,
• la seva màxima "cap fred, cor calent, puny ferm i peus a terra",
• els resultats el Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) del propi Govern.
• Els variats estudis econòmics realitzats, que valoren l’espoliació fiscal actual i els efectes econòmics d’un possible independentisme unilateral molt positivament. Entre d’altres podem citar el llibre: Sense Espanya. Balanç econòmic de la independència (Ed. Pòrtic).

al tornar de les vostres merescudes vacances a Menorca, marquéssiu un full de ruta de cara a la independència.

Us asseguro que l’encertareu, no hi ha en les actuals circumstancies cap perill de ser pres, afusellat o exiliat... però tot hi axis, millor seria qualsevol cosa d’aquestes, de cara a l’historia, que no pas passar per covard o per polític que fa la viu-viu.

No dic pas que l’independència sigui quelcom per a demà, però un full de ruta concret, de cara a aquesta conclusió, si que es URGENT si voleu merèixer el respecta que el poble català te per la vostre persona.

Molt atentament

Un Català al que molt l’hi plauria tornar a la seva terra amb el passaport de CATALUNYA ni que fos a les acaballes d’aquest vostre primer mandat ja que, si doneu aquest pas, en podreu tindre molts d’altres.

Miquel Serra Rosanas
DNI 38339720P
serrarosanas@hotmail.com

Nenhum comentário: